Ciutats de paper

12:45 Unknown 0 Comments

Autor: John Green
Editorial: Fanbooks
 
Aquest llibre parla del Quentin Jacobsen, un jove adolescent innocent que ha estat enamorat tota la vida de la seva veïna Margo Roth Spiegelman, una noia del tot singular, que té un concepte de la vida totalment diferent al de la resta de gent.
Una nit, ella apareix per la finestra de casa d’en Quentin i li diu que el necessita, que necessita que l’ajudi. Ell, sense tenir ni idea de què van a fer, l’acompanya. Tots dos cometen una sèrie d’actes venjatius i de bogeries durant tota la nit, fins que arriba l’albada i tornen a les seves respectives cases.
El dia següent però, quan en Quentin va a l’institut, s’emporta una sorpresa ben desagradable: la Margo ha desaparegut.
Podria semblar un segrest, però tot indica que la noia s’ha escapat per voluntat pròpia.
En Quentin, ajudat pels seus amics, empès per l’amor que sent per la seva Margo, va seguint un seguit de pistes que li ha deixat la noia i al final emprèn un llarg i inesperat viatge fins a Nova York, on qui sap si trobarà a la jove noia.

Aquest llibre m’ha agradat molt ja que es un llibre divertit (ja que té una mica d’humor) intrigant (ja que et genera una mica de emoció i preocupació pel que pot passar després) i sobretot, és un llibre que et fa pensar en moltes coses ja que el llibre està ple de reflexiona amagades darrere les paraules. Es un llibre amb molt bons diàlegs ja que estan molt treballats.

0 comentarios: